Appartement te koop

250500€

1 slaapkamer 75 vierkante meters

Immoweb code : 8759689

Overzicht

1 slaapkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Appartement te koop

Te Koop: 1 slaapkamer appartement centrum Roeselare met zicht op binnenplein - Exclusieve architectuur van Snohetta & B2Ai - Centrumlocatie dichtbij station - Focus op duurzaamheid met oa. groendaken

Dit appartement is gelegen in het Lux gebouw. Deze 46-meter hoge toren klimt op van vier tot dertien bouwlagen en biedt een panoramisch zicht over de stad Roeselare. Het straalt een tijdloze klasse uit met 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen die baden in natuurlijk daglicht. Ze beschikken over doordachte indelingen, met aandacht voor details en kwalitatieve materialen. Het appartement is west-gericht en beschikt over een inpandig terras van 11,13m2. Elk appartement is hoogwaardig afgewerkt en voldoet aan de meest recente energienormen. Roelevard garandeert een unieke woonbeleving in het centrum van Roeselare. Een nieuwe, bruisende buurt met een unieke look-and-feel en aandacht voor milieuvriendelijke energie en kwalitatief stadsgroen. Kortom, een plek om over generaties heen van te houden.

Wil je graag meer weten over dit appartement? Ontdek uw appartement in een 3D simulatie van Roelevard op het verkoopkantoor.
Bel ons op 051 26 84 00
Mail ons via [email protected]
Of bezoek www.roelevard.be

Dit pand maakt deel uit van het project Roelevard - Lux

Neem contact op