Appartement te koop

275000€

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 9177441

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd 2-slaapkamerappartement

Dit ruim en licht appartement heeft alle troeven in huis. Gelegen in een stijlvol gebouw op een zeer centraal bereikbare locatie in de begeerde Pulhof wijk.
Het vernieuwde appartement is te bereiken via de trap of lift. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de zeer ruime leefruimte met aangrenzende open keuken. Alle toestellen (inclusief diepvriezer en vaatwasser) werden ingebouwd en voorzien u van alle luxe. Het appartement beschikt over 2 volwaardige slaapkamers. Tevens is er een badkamer met inloopdouche. Om uw comfort compleet te maken is er nog een apart toilet en een berging met plaats voor wasmachine en droogkast. Er is een mooie parket en in de living zijn indrukwekkende ramen tot op de vloerplaat. Uiteraard is het volledige gebouw conform alle nieuwe wetgevingen, zo hoeft u niet wakker te liggen van grote kosten in de toekomst.
De verwarming op aardgas is individueel. Tram en busverbindingen, winkels en scholen, verschillende parken liggen in de directe nabijheid. Indien u kwaliteit zoekt is dit absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Neem contact op