Duplex te koop

160000€

2 slaapkamers 114 vierkante meters

Immoweb code : 9254343
Immoweb code : 9254343

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
114 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Vlot bereikbare duplex van 114 m² met twee slaapkamers, ruim

- Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Koolmijnlaan in Beringen ligt deze leuke duplex te wachten op een nieuwe eigenaar. Op de eerste verdieping kom je binnen in de ruime woonkamer van 40 m². Met drie grote ramen over de hele breedte van de voorgevel ben je er verzekerd van een hoge dosis natuurlijk zonlicht. Ook de keuken van 13 m² is ruim, lichtrijk en voorzien van de nodige toestellen om in alle comfort te koken. In de badkamer kan je gebruik maken van een bad-douchecombinatie. Op de bovenste verdieping liggen tenslotte nog twee slaapkamers van 14 m² en 15 m² verscholen.

Maar ook buiten behoort er nog heel wat ruimte aan jou toe. Zo beschik je over een groot terras dat gericht is naar het zuidwesten. Met wat houten planken, een veilige afrastering, enkele leuke tuinmeubels én nog wat planten voor extra sfeer, tover je deze buitenruimte al snel om tot een zonovergoten place to be. Daarnaast gaat deze woning ook gepaard met een garagebox van 20 m².

Het dak werd recent nog volledig gerenoveerd. Ook de ramen werden vervangen en voorzien van driedubbel glas. Binnen merk je dus amper iets van het verkeer dat er passeert. Terwijl je via deze weg wél op een uitstekende verbinding kan rekenen.

Heeft deze centraal gelegen duplex jou kunnen bekoren? Bel ons dan zeker even op voor een bezoekje ter plaatse. Contacteer ons via het nummer 011 255 155 voor meer info.
(Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag)

Neem contact op