Appartement te koop

310000€

2 slaapkamers 104 vierkante meters

Immoweb code : 8696309

Overzicht

2 slaapkamers
104 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim 2 slaapkamerappartement met alle comfort

Dit 2-slaapkamerappartement biedt alle comfort voor jong gezin, een single met kinderen, medioren, senioren of als investering voor de verhuur. De tweede slaapkamer kan eventueel benut worden als bureau of hobbyruimte.
Het appartement is uitgerust met een volledig ingerichte keuken en badkamer. Gelijkvloerse appartementen beschikken over een private tuin met terras. Appartementen op de verdieping genieten van een terras met zicht op het binnengebied.
U heeft de vrijheid om keuken, badkamer en vloeren aan te passen in overleg met zorgvuldig door ons geselecteerde leveranciers. Zo richt u het appartement volledig naar eigen smaak in en stapt u bij de verhuis meteen binnen in uw eigen thuis. In het ontwerp en de bouw gaat veel aandacht naar akoestiek en de energieprestatie van het appartement. Het zal een laag E-peil kleiner of gelijk aan 30 scoren dankzij het gebruik van fotovoltaïsche zonnepanelen. Daarmee koopt u een BEN-appartement, het toppunt van energiezuinig en comfortabel leven. Dankzij het lage energieverbruik bespaart u niet alleen op de maandelijkse energiekosten, maar geniet u ook 5 jaar lang van 50% korting op de onroerende voorheffing. Zo houdt u budget over voor de aangename dingen des levens.

Per appartement dient 1 staanplaats en 1 berging aangekocht te worden. Deze bevinden zich in de kelderverdieping. De verkoopprijzen zijn excl. registratierechten en btw.

Dit pand maakt deel uit van het project De Conscience

Neem contact op