Appartement te koop

285000€

3 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 8696595

Overzicht

3 slaapkamers
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Comfortabel 3 slaapkamerappartement met laag energieverbruik

Dit 3-slaapkamerappartement biedt alle comfort voor gezinnen met kinderen of koppels die behoefte hebben aan extra ruimte, bijvoorbeeld om een dressing, bureau, logeerkamer of hobbykamer in te richten. Een van de extra kamers kan perfect zo’n bestemming krijgen.
Het appartement is uitgerust met een volledig ingerichte keuken en badkamer. De 3 slaapkamer appartementen hebben allemaal een ruim terras met contact met het groene binnengebied.
U heeft de vrijheid om keuken, badkamer en vloeren aan te passen in overleg met zorgvuldig door ons geselecteerde leveranciers. Zo richt u het appartement volledig naar eigen smaak in en stapt u bij de verhuis meteen binnen in uw eigen thuis. In het ontwerp en de bouw gaat veel aandacht naar akoestiek en de energieprestatie van het appartement. Het zal een laag E-peil kleiner of gelijk aan 30 scoren dankzij het gebruik van fotovoltaïsche zonnepanelen. Daarmee koopt u een BEN-appartement, het toppunt van energiezuinig en comfortabel leven. Dankzij het lage energieverbruik bespaart u niet alleen op de maandelijkse energiekosten, maar geniet u ook 5 jaar lang van 50% korting op de onroerende voorheffing. Zo houdt u budget over voor de aangename dingen des levens.

Per appartement dient 1 staanplaats en 1 berging aangekocht te worden. Deze bevinden zich in de kelderverdieping. De verkoopprijzen zijn excl. registratierechten en btw.

Dit pand maakt deel uit van het project De Conscience

Neem contact op