Benedenverdieping te koop

250000€

2 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 9065818
Immoweb code : 9065818

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement met ruim terras (25m²) op toplocatie in Beverst.

Ben je op zoek naar een nieuwe thuis? Indien je voldoet aan de voorwaarden, geniet je hier van 6% BTW. Vraag gerust om meer info. We adviseren je graag!

Residentie 't Dorp , een prachtig nieuwbouwproject van 6 appartementen en 2 halfopen woningen in het centrum van Beverst. Appartement 2.2 is gelegen op de tweede verdieping en heeft een b ewoonbare oppervlakte van 96,00 m²   en kent de volgende indeling: inkomhal, gastentoilet, badkamer met inloopdouche en lavabomeubel, 2 ruime slaapkamers en wasplaats/berging.  De open woonkamer met zithoek en eetplaats verbindt zich in één geheel met de keuken naar keuze van de koper. Vanuit de eetkamer heb je verbinding met het terras van ruim 25,40m² achteraan. 

Troeven:


Rui m aanbod, voor jong en oud.
Prachtige architectuur.
Hoogwaardige afwerking
Toplocatie, in het centrum van Beverst.
Energiezuinig < E30.


? Ben je op zoek naar een nieuwe thuis? Indien je voldoet aan de voorwaarden, geniet je hier van 6% BTW. Vraag gerust om meer info. We adviseren je graag!

Het project 't Dorp zal opgericht worden in het centrum van Beverst, recht tegenover de kerk met op wandelafstand een ruim aanbod aan centrumvoorzieningen zoals een kleuter-en lagere school, een voor-en naschoolse kinderopvang, winkels, verschillende horecazaken en meerdere toeristische bezienswaardigheden. 

Neem contact op