Appartement te koop

2 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 8446038

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Prachtig exclusief nieuwbouw appartement op unieke locatie

De Blankaard is een exclusief project op een toplocatie in Blankenberge. De acht ruime appartementen zijn ideaal gelegen, dichtbij het bruisende centrum en de markt op een zucht van de jachthaven, de zee en het strand.

De grootte van de appartementen zit tussen de 105 en de 142 m2. De acht appartementen zijn allemaal voorzien van 2 slaapkamers. Tevens beschikken ook alle appartementen van een praktische berging in de kelderverdieping en 2 fietsstaanplaatsen die bereikbaar zijn via een fietslift.

Alle appartementen beschikken over prachtige zuid-west gerichte terrassen van 10,5 tot 12,5 m2 om maximaal van de zon te profiteren. Bovendien bieden alle terrassen zicht over de minigolf en de jachthaven.
Zowel op vlak van EPB, thermische en akoestische isolatie leggen we de lat hoog. Hoogwaardige materialen en dito afwerking zorgen ervoor dat u blijvend kan genieten van uw woonst. Alles steeds uitgevoerd met de nodige zorg. Voor welk appartement u ook kiest, de afwerking is compleet.

Voorzien is ook een luxe keuken van alle recente inbouwapparatuur en het sanitair is van de betere bekende merken. Aan alle details kunt u zien dat er veel aandacht is besteed aan de afwerking van uw appartement. Als u wenst kan de volledige inrichting en de keuze van de materialen aangepast worden aan uw smaak en budget.

Dit pand maakt deel uit van het project De Blankaard

Neem contact op