Appartement te koop

499000€

3 slaapkamers 178 vierkante meters

Immoweb code : 9321903
Immoweb code : 9321903

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
178 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxueuze woning aan het water met prachtig zicht

! Dit project valt onder het verlaagde BTW tarief van 6% BTW in plaats van 21%!

Gelegen aan de oevers van de Schelde kan jij binnenkort jouw woondroom beleven.
Jouw eigen huis rechtstreeks aan het water waar je heerlijk kan vertoeven.

Project Ienemienemutte dankt zijn historische naam aan de rieten meubels die vroeger op deze locatie te verkrijgen waren. Vandaag kan je op deze locatie genieten van de rust & de natuur.

De 9 huizen zijn allen voorzien van een eigen privatieve ingang en tuin en/of terras. Verder bepaal je de inrichting van jouw woning nog volledig zelf!

Indeling woning 8:
Je betreedt de woning in de inkomhal waar je toegang hebt tot de eerste ruime slaapkamer (15m²), de eerste volledig ingerichte badkamer (5m² ), een ruime berging (11m²) en het aparte gastentoilet. Wanneer je de trap neemt naar de eerste verdieping kom je terecht in de ruime woonkamer (67m²) met volledig uitgeruste keuken. Het magnifieke uitzicht op het water valt je meteen op. Van dit uitzicht kan je ten volle genieten op je eigen terras (14m²). Verder is er op de eerste verdieping ook nog een apart gastentoilet. Als je verder doorgaat naar de tweede verdieping kom je aan de volgende 2 ruime slaapkamers (13-15m²) en de tweede volledig ingerichte badkamer (6m²). Vanop de grote slaapkamer kan je ook nog terecht op het tweede zonnige terras (19m²). 

(Het is zeker mogelijk om een lift te voorzien in deze woning.) 

Garage mee

Neem contact op