Appartement te koop

335000€

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 9271852
Immoweb code : 9271852

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Stadscentrum - Schitterend appaartement met 2 slaapkamers

Virtuele tour beschikbaar! Gelegen in de Muntwijk in het stadscentrum van Brussel , biedt uw makelaarskantoor ERA Châtelain u dit schitterende appartement te koop aan!
Dit appartement bestaat uit een lichte woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De accommodatie heeft ook een gemeenschappelijk terras. Het appartement is gelegen in een beschut achterhuis in absolute rust, alles in het stadscentrum! Het appartement is per direct beschikbaar.
Lasten: 350 € (Voorzieningen voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, koud / warm water en gemeenschappelijke en particuliere elektriciteit, verwarming, verzekering, curator, lift, gemeenschappelijke schoonmaak).eubilair, lift, kelder.
Confo rm elektrisch certificaat - PEB E - Onroerende voorheffing 240 € dankzij de inhoudingen die verband houden met de classificatie van het gebouw.
Tussen de Brouckèreplein en de Martelarenplein, is dit appartement ideaal gelegen nabij winkels, openbaar vervoer en restaurants.

Onze ERA COMFORT GARANTIE staat garant voor al uw vaste installaties voor een probleemloze aankoop.
Inlichtingen en bezoeken : +32 2 535 98 98. Meer informatie over dit appartement te koop in Brussel exclusief beschikbaar op era.be/chatelain

Neem contact op