Appartement te koop

4 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 8063513

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Unieke locatie met zeezicht

Wie droomt er niet van wakker worden in een luxe appartement in de duinen met uitzicht op zee?
Dit wordt voor u mogelijk gemaakt door de nieuwgebouwde exclusieve residentie ¨Badhuis Cadzand§. U kunt in dit gebied heerlijk wandelen door het mooie duinlandschap en de brede stranden met verschillende luxe paviljoens. Daarnaast kunt u ook gaan eten bij de diverse restaurants op de boulevard, waaronder de sterrenrestaurants ¨Pure C§ en ¨AIRrepublic§.
Het complex is in 2018 opgeleverd en is gerealiseerd met een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Badhuis Cadzand is voorzien van diverse voorzieningen, zoals een wellness ruimte met sauna en een privé zwembad.

Wij bieden u in dit gebouw een ruim appartement van 155 m² gelegen op de 1e verdieping van dit domein.
Bij binnenkomst van het appartement treft u de entree met toegang tot de meterkast, berging, het toilet en de hal. Via de hal heeft u direct toegang tot alle andere ruimtes. Op de natte ruimtes en de berging na ligt in het appartement een hoogwaardige laminaatvloer. Het gastentoilet is gedeeltelijk betegeld en heeft een modern hangtoilet met fonteintje. De berging heeft een tegelvloer. In deze ruimte zijn de technische installaties geplaatst evenals de hoog rendement combi ketel met ingebouwde boiler van het duurzame merk Intergas. Het gebalanceerde ventilatiesysteem zorgt voor de verluchting van het hele appartement en werkt tevens warmte terugwinnend. In de berging is de aansluiting voor wasmachine en droger

Neem contact op