Appartement te koop

499000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 9051795

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 9

Omschrijving

RES. LAGUNA BEACH - DUINBERGEN

Ruim appartement met uitzonderlijk terras gelegen op de 9e verdieping in de residentie Laguna Beach te Duinbergen.

Indeling: Inkom, woonkamer, open keuken ingericht met toestellen, uitzonderlijk terras met panoramisch zicht over Knokke - Duinbergen hun polders en toekomstige golfclub aan Duinenwater, apart toilet, berging, slaapkamer 1 met ensuite badkamer, slaapkamer 2, douchekamer.

Mogelijkheid tot aankoop van een autostandplaats aan het gebouw: € 30.000,-

Laguna Beach is een privé domein van ruim 6 ha gelegen tussen Knokke en Heist aan het meer van Heist op wandelafstand van de Zeedijk en het Directeur-Generaal Willems park (bosje van Heist).

Op Laguna Beach is er een overdekt privé zwembad alsook een kinderbadje.
Aan de vi waarop ook watersport mogelijk is zolang dit niet gemotoriseerd is en waarin vissen kan mits visvergunning Laguna Beach, ligt ook een privé strandje.
Op het domein vindt u ook een outdoor volleybal- en basketplein, enkele petanquevelden en een indoorruimte voor tafeltennis.

In de residentie zijn verschillende fietslokalen zodat u uw tweewieler binnen kunt plaatsen en direct bij de hand hebt voor uw fietsritjes doorheen de regio.
Er is ook een privé parking naast en achter de residentie gelegen waarop de niet genummerde plaatsen vrij beschikbaar zijn.

De residentie kent ook de luxe van een huisbewaarder en een syndicus ter plaatse.

Meer info over residentie Laguna Beach: http://www.immomv.be/laguna-beach

Neem contact op