Appartement te koop

383000€

Immoweb code : 8170588
Immoweb code : 8170588

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Appartementen en penthouses met adembenemende panoramische u

Mirador de Estepona biedt een keuze uit 2 en 3 slaapkamer appartementen en 2 en 3 slaapkamer penthouses gebouwd volgens de hoogste normen, perfect als vakantiewoning of permanente residentie met veel groene openluchtruimten, luxueus zwembad en dat allemaal op wandelafstand van het clubhuis.

De appartementen zijn voorzien van een open keuken, geïntegreerd in de woonkamer en aangesloten op ruime terrassen met een prachtig uitzicht over de aangelegde tuinen, zee, golf en bergen. Er wordt gewerkt met een topkwaliteit afwerking en deze energiezuinige woningen zijn door hun design zowel modern als elegant en maken veel gebruik van het natuurlijke licht.

De woningen in Mirador de Estepona hebben allemaal grote terrassen met open zichten en penthouses met solariums met uitzicht op de tuinen, bergen en zee.
Mirador de Estepona Golf is gelegen op het meest strategische punt in Zuid-Spanje, in de bekende en prestigieuze wijk van Estepona Golf, in de gemeente Estepona, op slechts 10 minuten van de stad van Estepona; op 20 minuten van de wereldberoemde Puerto Banus en Sotogrande Marina en op 30 minuten van Marbella. Dit project ligt op slechts 5 km van de stedelijke kern van Estepona en op 15 km van het ‘witte stadje' van Casares.

Deze ontwikkeling ligt in één van de beste plekken in Europa omwille van het klimaat en de adembenemende panoramische uitzichten over bergen en zee. Dit is de perfecte plek voor te ontspannen.

De appartementen en penthouses zijn inclusief

Neem contact op