Appartement te koop

293000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 8718484
Immoweb code : 8718484

Overzicht

2 slaapkamers
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwe zuidgerichte appartementen met zeezicht in Estepona

Alexia Life is een kleinschalig nieuwbouwproject met 52 appartementen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers in Estepona!
Alexia Life biedt zuid gerichte appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers, penthouses met jacuzzi en gelijkvloers units met een privé tuin.

Alle appartementen hebben open keukens, moderne design badkamers, ruime woonkamers, hoogwaardige afwerking en ruime terrassen met panoramisch uitzicht op de zee.
De verwarming kan op afstand bediend worden via de smartphone-applicatie en ook de verlichting en zonwering in de woonkamer en de hoofdslaapkamer gaat via domotica.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit uitgestrekte tuinen, een groot zwembad met chill-out bedden en zeezicht, een speelruimte voor kinderen, een functionele fitnessruimte en een social club.
Verder is er de pre-installatie voor een oplaadaansluiting voor elektrische auto's, een energiebesparingssysteem door aerothermie en nog veel meer.

Alle appartementen zijn voorzien van een parkeerplaats en een berging.
Als u op zoek bent naar een huis in Estepona, is dit uw beste zeker een uitstekende optie

Prijzen vanaf 293.000 euro

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste pr

Neem contact op