Appartement te koop

792000€

Immoweb code : 8719843
Immoweb code : 8719843

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Eerstelijns zee appartementen en huizen

Een modern eerstelijns strand nieuwbouw appartement of huis kopen op de New Golden Mile in Estepona?
Velaya is een exclusief nieuwbouw project met 24 eigentijdse appartementen, 6 penthouses, 6 bungalows en 2 villa's met 2 en 3 slaapkamers.

Gelegen op een van de laatste overgebleven terreinen aan het strand tussen Marbella en Estepona, bekend als New Golden Mile, is Velaya een uitzonderlijke kans om te investeren in een woonconcept dat de luxe levensstijl van het Zuid-Spaanse leven perfect weerspiegelt.

Velaya heeft een exclusieve ligging eerstelijns zee op de New Golden Mile, tussen Puerto Banus en Estepona. Het stranddomein beslaat zo'n 20.000 m2 en beschikt over een gemeenschappelijk infinity zwembad, kinderzwembad, speeltuin, jacuzzi, tennis en padelbanen. Daarnaast zijn er de mooi aangelegde tuin en een ondergrondse parkeergarage. Allemaal gelegen in een beveiligd omheind complex.
Velaya onderscheidt zich door de kwaliteit van zijn architectuur, exclusiviteit en benijdenswaardige ligging tegenover de zee.

Velaya is een project dat is gericht op het verkrijgen van het BREEAM® International Certificate. De oplevering is voorzien tegen eind 2020.
Troeven:
• Eerstelijns zee!
• Beveiligd nieuwbouw complex
• Keuze uit 2 en 3 slaapkamers
• Centrale ligging tussen Puerto Banus en Estepona
• Panoramisch zeezicht
• Grote terrassen

Prijzen vanaf 792.000 euro

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein de

Neem contact op