Appartement te koop

202189€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 8658460

Overzicht

2 slaapkamers
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouw appartementen met 2 slaapkamers incl. parking & be

Project "Voetbalhof" is een project van 8 appartementen en 14 hofwoningen gelegen in Winterslag. Het project is afgewerkt tot en met de chape en is gelegen op enkele minuten van het centrum van Genk en dichtbij de belangrijke autosnelwegen. Zeven appartementen beschikken over 2 slaapkamers en er is één appartement met 1 slaapkamer (nl. appartement 0.3). Elk appartement is voorzien van een ruim en aangenaam terras. Er is per appartement een autostandplaats en een berging voorzien in de ondergrondse parkeerkelder.
Afwerking van de vloer- en wandtegels, keuken, badkamer, trap en binnendeuren zijn nog zelf te kiezen, geheel naar eigen smaak (niet inbegrepen in de prijs).
Er kan tevens door zowel de appartementen als door de hofwoningen gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke tuinzone. Verkoop deels onder registratie (grondwaarde) en deels onder BTW-stelsel.

SPECIALE ACTIE!
Bij aankoop voor 15 Mei 2021, krijgt u uw nieuwe keuken (appartement) of
van de afwerking van je 2e verdieping (hofwoning) volledig gratis!
Bekijk onze actievoorwaarden in bijlage!

Het appartement genummerd met bus 1.1 bevindt zich op de eerste verdiep met een prachtig uitzicht op de binnentuin! Voor verdere vragen en of bezichtigen bel 089209088.

Dit pand maakt deel uit van het project Residenties Voetbalhof

Neem contact op