Appartement te koop

279000€

1 slaapkamer 76 vierkante meters

Immoweb code : 9156678
Immoweb code : 9156678

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
76 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers 1 slaapkamer appartement met terras

Dit nieuwbouw 1 slaapkamer appartement met terras maakt deel uit van het project Rijvisschehof, residentie Bleu Winter, te Zwijnaarde (Gent).
Het appartement van 75,83 m² is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Verder is het appartement functioneel ontworpen met esthetisch verantwoorde materialen die zo weinig mogelijk onderhoud voor de toekomstige eigenaars vragen.

Je komt het appartement binnen in een ruime inkomhal met apart toilet en berging. Via de gang bereik je de slaapkamer met ensuite badkamer en de lichtrijke leefruimte met open L-vormige keuken.
De slaapkamer heeft een groot raampartij om extra ruimtegevoel te creëren.
De L-vormige keuken is volledig ingericht en omvat onder andere een volledige geïntegreerde vaatwas, een vitrokeramische kookplaat, een koelkast met vriesvak, een combi oven,Ã Je hebt hierin nog de keuze van afwerking.
De leefruimte is volledig omringd met grote raampartijen met zicht op groen. Deze ruimte leefruimte + keuken heeft een oppervlakte van 37,99 m²
Vanuit de leefruimte heb je toegang tot jouw terras.

Er zijn voor alle appartementen bergingen voorzien en is er een ondergrondse parkeergarage met 77 ondergrondse parkeerplaatsen.

Meer info of plannen? Contacteer ons.

Dit pand maakt deel uit van het project Rijvisschehof

Neem contact op