Appartement te koop

399000€

2 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 9156686
Immoweb code : 9156686

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en terras

Je komt het appartement binnen in een ruime inkomhal met apart toilet en berging. Via de gang bereik je de badkamer, de twee slaapkamers en de lichtrijke leefruimte met open keuken en keukeneiland.
De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en douche. De beide slaapkamers hebben een groot raampartij om extra ruimtegevoel te creëren.
De keuken is volledig ingericht en omvat onder andere een volledige geïntegreerde vaatwas, een vitrokeramische kookplaat, een koelkast met vriesvak, een combi oven,Ã Je hebt hierin nog de keuze van afwerking.
De leefruimte met keuken heeft een oppervlakte van 47,28 m² en is volledig omringd met grote raampartijen met zicht op groen. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot jouw terras van 31,47 m².

Dit ruim nieuwbouw 2 slaapkamer appartement van 103,14 m² met terras maakt deel uit van het project Rijvisschehof te Zwijnaarde (Gent).
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Verder is het appartement functioneel ontworpen met esthetisch verantwoorde materialen die zo weinig mogelijk onderhoud voor de toekomstige eigenaars vragen.

Er zijn voor alle appartementen bergingen voorzien en is er een ondergrondse parkeergarage met 77 ondergrondse parkeerplaatsen.
Meer info of plannen? Contacteer ons.

Dit pand maakt deel uit van het project Rijvisschehof

Neem contact op