Appartement te koop

229000€

1 slaapkamer 70 vierkante meters

Immoweb code : 9221391

Overzicht

1 slaapkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Recent appartement met één slaapkamer en zonnig terras

*VERKOCHT*
Dit hedendaags modern en instapklaar appartement tref je op de eerst verdieping van Residentie “Pauline” en situeert zich op een uitstekende locatie.

Je komt dit appartement met een totale oppervlakte van 70 m² binnen in de gezellige ruime leefruimte. De living staat in verbinding met de hedendaagse en trendy keuken welke voorzien is van alle apparatuur. Dankzij de grote raampartijen geniet de leefruimte van veel natuurlijke lichtinval, alsook directe toegang tot het terras. Hier kan je aangenaam genieten van de middag- en avondzon. Via de nachthal betreed je naast de slaapkamer met ingemaakte kast, ook de badkamer én een apart gastentoilet. De badkamer is uitgerust met inloopdouche en lavabomeubel. Bijkomend vind je nog een berging/wasplaats terug. Alle glaspartijen zijn voorzien van een automatische zonnewering.

Bovendien beschikt het appartement over een privatieve fietsenstalling en is het ideaal gelegen nabij Beveren en de E17 (Antwerpen-Gent).

Het appartement is eveneens perfect geschikt als opbrengsteigendom. Momenteel wordt het verhuurd aan een zeer goede huurder, waarvan het huurcontract eventueel mee over genomen kan worden.

Contacteer Marcel Vastgoed via [email protected] of 03 283 75 75 voor meer info of een bezoek!

Neem contact op