Serviceflat te koop

230000€

Immoweb code : 9063160

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

28 stijlvolle en luxueuze assistentiewoningen in het hart va

Voor al wie vroeg of laat hun woning niet meer geschikt is of teveel onderhoud vraagt of voor degene die door een onverwacht moment plots nood hebben aan meer zekerheid of zorg, is er nu de oplossing om levenslang zorgeloos te wonen in een harmonieuze woonomgeving. De 50-plussers die weten wat ze willen kunnen genieten van het leven zonder de lasten en plichten van huis- en tuinonderhoud. Meteen bent u ook bij het ouder worden bijgestaan door een hoog gekwalificeerd team van verpleegkundigen en zorgkundigen. Dankzij het zorgpakket op maat, wordt in deze aankoop ook kinesitherapie, medische pedicure en manicure ter plaatse beschikbaar.

Deze eigendom groeit dus samen met jou!

Bewoonbare opp. tussen 80m2 en 100m2 met terras.

Deze unieke residentiële ontwikkeling werd gerealiseerd op het domein van de voormalige tapijtfabriek LANO.

De centraal gelegen site met een totale oppervlakte van 33.857 m2 situeert zich tussen de Zuidstraat en de Beeklaan, op wandelafstand van lokale winkels, het cultureel centrum ‘Het Spoor’, het station en het het centrum van Harelbeke. Deze site maakt deel uit van het gemeentelijk RUP Arendswijk die de kwalitatieve ‘opvulling’ en het ‘aan elkaar breien’ van bepaalde binnengebieden en bestaand woonweefsel beogen.

Binnen deze planningscontext is na verwerving van het terrein in 2016, samen met de betrokken actoren gestart met herontwikkeling van deze site naar een mix van assistentiewoningen, appartementen en grondgebonden woningen.

Neem contact op