Appartement te koop

2 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 9004957
Immoweb code : 9004957

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar appartement met twee slaapkamers te Hasselt

Dit gezellig appartement is gelegen op de 2de en 3de verdieping in een goed onderhouden gebouw met zes appartementen, ieder voorzien van individuele meters voor de nutsvoorzieningen, zonder lift waardoor de algemene kosten minimaal zijn.

Het appartement kent  een bewoonbare oppervlakte van 79m² en werd als volgt ingedeeld:
Verdieping 2:  inkomhal met RF30 brandwerende inkomdeur, ruime woonkamer met veel lichtinval en open keuken, berging en een apart toilet.
Verdieping 3:  nachthal, 2 slaapkamers, bergruimte en een badkamer met ligbad en douchescherm.

De foto's die worden gepubliceerd zijn de foto's van het modelappartement (momenteel niet verhuurd) in hetzelfde gebouw met dezelfde afwerkingsmaterialen.

Het gebouw werd in 199 9 volledig gerenoveerd met o.a. nieuwe leidingen, ramen, vloeren, keukens, badkamers,... Bijkomend werd de inkomhal in 2020 gerenoveerd.

Het appartement is momenteel verhuurd aan een correcte huurster aan 565€ netto huur per maand waardoor men een mooi huurrendement genereert.

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers in Hasselt gelegen op een centrale ligging tussen de Corda Campus en het bruisende Quartier Blue en dit in de nabijheid van scholen winkels en openbaar vervoer.

Neem contact op