Benedenverdieping te koop

238000€

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 9378064
Immoweb code : 9378064

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Volledig vernieuwd gelijkvloers appartement


Volledig vernieuwd appartement op het gelijkvloers met aparte privé-inkom, 2 slaapkamers (of 1 slaapkamer en 1 'home office'), nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe vloeren en deuren, nieuwe ramen, berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast, inpandige kelderruimte én garagebox op wandelafstand van het centrum van Hasselt, aan een aantrekkelijke prijs van 238.000,00 EUR.
De elektrische installatie werd volledig vernieuwd en in conform !

OOK IDEAAL ALS INVESTERING.

Dit appartement wordt rechtstreeks door de eigenaar verkocht, die toegezien heeft op de kwaliteit van de renovatie. De renovatiewerken werden uitsluitend uitbesteed aan professionele aannemers. Geen doe-het-zelf kluswerk dus. Alle info: https://www.wooninhasselt.be /

Het appartement is na de complete vernieuwing nog niet bewoond geweest, diegene die het koopt wordt dus de allereerste bewoner sinds de vernieuwing. Parket in living, keuken en slaapkamers. Alle ramen en deuren zijn voorzien van rolluiken. Het gebouw beschikt bovendien over een gemeenschappelijke tuin voor de bewoners. Het appartement is behangen en geschilderd, absoluut instapklaar dus.

Neem contact op