Appartement te koop

290957€

2 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 9148378

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouw BEN-appartement met 2 slaapkamers & terras

Residentie FINEANA in centrum Herent bestaat uit 13 BEN-appartementen + 1 BEN-woning + 1 casco landschapskantoor. Alle appartementen/woning hebben een zeer laag E-peil van nog geen 30!
Eén van deze appartementen is een appartement van 86m² met een terras van 11². Het appartement bestaat uit een inkomhal, living (36m²) met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, berging, apart toilet en terras. Het appartement wordt in samenspraak met de koper en onze interieur-architect piekfijn afgewerkt. Leuven, Mechelen en Brussel liggen slechts op een boogscheut dankzij het vlakbij gelegen treinstation (500m) en de nabijheid van de oprit E-314. Ook het centrum van Herent, BPost, GC De Wildeman, bakker, CM, banken, apotheker, basisschool De Kraal ,… liggen op een steenworp.
Comfortabel parkeren kan je ondergronds in een ruime en makkelijk toegankelijke parking. Overdekte fietsparking buiten aanwezig.
Het gebouw voldoet aan alle hedendaagse normen zoals vloerverwarming, zonnepanelen en een geothermische warmtepomp.
Dankzij het BEN-label geniet u van een hoger comfort door minder energieverlies, een lager bedrag op uw energiefactuur en 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
Bij elk appartement dient een autostaanplaats en berging bijgekocht te worden.
Meer info: https://www.de-coninck.be/nl/te-koop/detail/residentie-fineana
Contact: Ben Jeral : 0493/29.34.37 -- [email protected]

Neem contact op