Appartement te koop

420000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 9315798
Immoweb code : 9315798

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxueus 3-slpk gelijkvloers appartement met tuin te Herental

Zeer rustig gelegen 3-slpk gelijkvloers appartement nabij het centrum van Herentals in recente (2013) residentie "Augustijnenpark". Woonoppervlakte van 130m² met woonkamer, open moderne keuken, berging, drie slaapkamers, tuin (400m²) en twee badkamers.

Indeling:
Het appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping in het achterste gebouw van de residentie waardoor het er zeer rustig vertoeven is. De hal met gastentoilet geeft enerzijds toegang tot de ruime woonkamer en anderzijds tot de slaapkamers en de badkamers.
De ruime woonkamer is voorzien van grote ramen waardoor er veel lichtinval is en het appartement een aangenaam uitzicht biedt op het groen. Rondom het appartement bevindt zich de ruime tuin van maar liefst 400m² met terras aanpalend aan de woonkamer.
De open keuken is geïnstalleerd met de nodige toestellen en is voorzien van een aanpalende berging met aansluiting voor de wasmachine.

Aan de andere kant van de hal bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers, de hoofdslaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met ligbad en een dressing. Overigens beschikt het appartement nog over 2 extra slaapkamers en een tweede badkamer met douche.

Het appartement beschikt tevens nog over een aparte berging (€4.500) en een ondergrondse autostaanplaats (€16.900).
Mogelijkheid om een extra garagebox aan te kopen.

Bijzonderheden:
- rustige doch centrale ligging te Herentals
- gelegen in kwalitatieve residentie " Augustijnenpark"
- veel pa

Neem contact op