Appartement te koop

3 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 7599057
Immoweb code : 7599057

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met zonneterras en drie slaapkamers

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het rustige, residentiële Boekt staat een gelijkvloers appartement te koop met een bewoonbare oppervlakte van 97,5 m2 groot. Het appartement geniet van en zalig zuiders terras en drie slaapkamers.

Deze appartementen werden gebouwd in 2010. Dit betekent dat je geniet van een moderne inrichting. De huidige eigenaren waren ook de eerste eigenaren van dit appartement. Bij dit appartement hoort een ondergrondse garagebox met een elektrische poort.

Je komt hier binnen in de hal. Links vind je een ruime leefruimte van 29 m2 groot met een open keuken. In de living vind je een elektrisch open haard voor die extragezelligheid in de winter. De keuken is modern en fris en is voorzien van oven, microgolf en koelkast. Vanuit de leefruimte en keuken kijk je uit op het zalige terras. Het terras geniet van een volledig zuidelijke oriëntatie en is 40 m2 groot. Zo geniet je optimaal van de zon. Moest het te warm worden, kan je altijd de zonnewering omlaag doen. Terug in de hal vind je drie slaapkamers van respectievelijk 11 m2, 8,40 m2 en 5,54 m2. Bovendien vind je hier de badkamer met douche en lavabomeubel. Het toilet vind je apart.

De extra's van dit appartement op een rij: lift (om naar de garage te gaan), airco, zonnewering, laag EPC (143 kW/m²), garagebox met elektrische poort, lage servicekosten (€ 75).

De ligging van dit appartement is

Neem contact op