Appartement te koop

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 9156758
Immoweb code : 9156758

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxueus, energiezuinig en stijlvol | Prachtig gelijkvloers a

We bevinden ons in het immer gezellige Bolderberg. Een pittoresk dorp in Heusden-Zolder dat voornamelijk gekend staat om zijn prachtige natuur en bijzonder vlotte bereikbaarheid. Toen in 1978 het Formule 1 Circuit van Zolder glorieerde, werd in de dorpskern ‘Residentie Bolderberg’ gerealiseerd. Deze residentie, ook wel gekend als ‘de shopping’ was een antwoord op de nood aan zowel residentiële en commerciële heil die het circuit met zich meebracht.

Nu, meer dan 40 jaar later wordt het hele gebouw in een fris, stijlvol en eigentijds jasje gestoken. Daarboven op maakt een groot deel van het voormalige, gelijkvloerse handelsgedeelte nu plaats voor zes trendy en zeer energiezuinige luxeappartementen. Aurinvest, een projectontwikkelaar uit Bolderberg zelf, zet volop in op duurzame, kwalitatieve, energiezuinige en bovenal stijlvolle materialen. Zo kan je rekenen op een E-peil lager dan 30. Het zal je ongetwijfeld als muziek in de oren klinken wanneer we zeggen dat je hier profiteert van alle voordelen van een nieuwbouw appartement en dat zonder de hoge 21% BTW kosten. Bij de aankoopakte betaal je enkel registratierechten (6% of 10%).

Appartement 1 is volledig gelijkvloers en kent een totale bewoonbare oppervlakte van 100,13m². Je komt het appartement binnen via een stijlvolle inkom met vestiaire en gastentoilet. De gezellige leefruimte heeft een oppervlakte van 29,61m². De grote glaspartijen geven enerzijds een fantastisch zicht naar buiten en z

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie Bolderberg

Neem contact op