Appartement te koop

2 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 9156762
Immoweb code : 9156762

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxeappartement met 2 slaapkamers en zonnig terras met E-pei

Op zoek naar een luxueus, nieuw en uiterst energiezuinig appartement met twee slaapkamers? Lees dan snel even verder want wie weet woon jij deze zomer al in een van de zes luxe appartementen in ‘Residentie Bolderberg’.

In het hartje van het levendige dorp Bolderberg werd in 1978 ‘Residentie Bolderberg’ gebouwd. Een mix van handelsruimtes en knappe appartementen. De vraag naar deze appartementen in Bolderberg is de laatste jaren fors toegenomen. Daarom tovert Aurinvest, een projectontwikkelaar uit Bolderberg zelf een groot deel van de gelijkvloerse handelsruimte nu om in zes luxueuze, nieuwe appartementen. Bovendien krijgt het volledige gebouw een meer hedendaagse en frisse look en wordt rondom een knappe groenaanleg voorzien.

Appartement 6 is een volledig gelijkvloers appartement met een bewoonbare oppervlakte van 106,30m². Wanneer je binnenkomt via de ruime entree kan je jas en schoenen onmiddellijk opbergen in de ruime vestiaire. Aan de linkerkant van het appartement, wandel je door de moderne steel look deur de gezellige leefruimte binnen. Deze open en lichtrijke woonkamer en open keuken hebben een totale oppervlakte van 48,46m². De grote glaspartijen geven je een fraai zicht op je zuidelijk georiënteerde privé terras. Een barbecue met vrienden of in alle rust genieten met een aperitiefje in de hand? Je doet het onder de zalige zon.

De keuken wordt volledig ingericht met kwalitatieve toestellen van Siemens. In het fijne gezelschap van vriende

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie Bolderberg

Neem contact op