Kot te koop

*

17 vierkante meters

Immoweb code : 8067325
Immoweb code : 8067325
*exclusief belastingen

Overzicht

1 badkamer
17 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtig afgewerkte studentenkamers op toplocatie!

Deze stijlvolle nieuwbouwresidentie met 29 studentenkamers en 11 ondergrondse autostaanplaatsen werd gebouwd in 2018.

Deze residentie is een uniek concept waarbij de nieuwe, moderne en actieve levensstijl van de studenten centraal staat. Het gebouw werd in kwaliteitsvolle en duurzame materialen opgetrokken en biedt een ongeëvenaard wooncomfort aan studenten die op zoek zijn naar een veilige en stimulerende leef- en studeeromgeving. Het energiezuinige studentengebouw is uitgerust met een warmtepomp, 26 zonnepanelen, ventilatiesysteem, groen dak, slimme meter, etc.

Iedere studentenkamer beschikt over een private badkamer met douche, toilet en lavabo met meubel. De grootte van de units varieert van 15 m² tot 17,60 m², waarvan enkelenmet een privaat terras.

Deze prachtige nieuwbouw is voorzien van een lift, een traphal, ondergrondse autostaanplaatsen (mits meerprijs) en een veilige fietsenberging én beschikt over 3 gemeenschappelijke keukens die volledig geïnstalleerd zijn met hoogwaardige toestellen.

De residentie heeft meerdere gemeenschappelijke ruimtes en terrassen waardoor het een fijne plek is om de medebewoners beter te leren kennen! In de nabijheid van Heverlee en Leuven station, bushaltes, universiteiten, supermarkten, en natuurlijk het centrum van de stad.

Bent u op zoek naar een goede investering in Leuven? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Contacteer ons voor bijkomende informatie of voor een bezichtiging:

016 40 6

Dit pand maakt deel uit van een project

Neem contact op