Appartement te koop

254541€

3 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 8853829

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
111 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Uniek energiezuinig gelijkvloersappartement

Op een steenworp van het centrum van Helchteren, ontluikt zich een hedendaagse ontwikkeling. Het gebouw wordt volledig opgetrokken met de beste bouwmaterialen en extra aandacht voor energiebesparende maatregelen, onderhoudsgemak en veiligheid.
Alle appartementen zijn voorzien van de modernste technieken, mooie keukens, kwaliteitsvloeren, vloerverwarming en alle hedendaagse comfort en energiebesparende maatregelen.
Kortom, kwaliteit zonder zorgen!


NU TIJDELIJKE INTEKENPREMIE VOOR DE SNELLE BESLISSERS!
Voor de eerste twee snelle beslissers schenkt Prexco gratis zonnepanelen zodat het E-peil van het appartement onder E30 valt. Hierdoor verkrijgt de koper niet alleen gratis elektrische stroom maar bovendien een korting van 50% op het KI Appartement 2 bevindt zich op het gelijkvloers rechts. Dit 3 slaapkamer appartement is voorzien van alle comfort, volledig te personaliseren door de klant.
Dankzij de ruime budgetten kiest de klant zijn/haar persoonlijk afwerking inzake vloeren, parket, keuken, sanitaire installatie etc.
Bovendien beschikt dit appartement over een privatieve tuin van maar liefst 140m2

De appartementen zijn uiterst energiezuinig. Dankzij de geothermische installatie (grondwarmte) gecombineerd met vloerverwarming en een centraal ventilatiesysteem, biedt dit appartement een uiterst hoog wooncomfort en een lage onderhouds-en energiekost (+/-120/maand besparing op gas!)
In de warme zomerdagen kan men genieten van een passief koelingssysteem.

Neem contact op