Appartement te koop

595000€

2 slaapkamers 69 vierkante meters

Immoweb code : 9042539

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
69 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Prachtig appartement INCL standplaats op TOP locatie !

Op enkele passen van de Lippenslaan en het Zegemeer kan u dit subliem appartement in neo normandische stijl aantreffen. De stijl van het recente gebouw spreekt voor zich en ademt pure klasse uit!
Samenstelling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte. Gezellige woonkamer die uitgeeft op een aangenaam en zonnig terras. Eethoek met open keuken in landelijke stijl en granieten werkblad, voorzien van alle comfort. Aparte kleine berging voor wasmachine , etc...
Achteraan ruime slaapkamer ook uitgevend op een terras . Tweede slaapkamer vooraan. Afzonderlijke badkamer met dubbele lavabo en ligbad / douche.
Het appartement is zeer landelijke ingericht zoals de prachtige shelters aan de ramen , op maat gemaakte tv kast en de omkastingen van de radiatoren. Parket en een keramische vloer in de keuken. Wat dit appartement natuurlijk een topper maakt is de INBEGREPEN standplaats in het gebouw op -1. De standplaats heeft ook een onderscheiding tov de anderen met name naast het parkeren is er ook ruimte om kasten te plaatsen. Wanneer u dacht dit alles was , krijgt u er ook nog eens 4 fietshaken bovenop. Wenst u meer info over deze eigendom kan u ons bereiken per mail [email protected] of per tel 0489 683105. Gelieve immo zich te onthouden !

Neem contact op