Benedenverdieping te koop

3 slaapkamers 117 vierkante meters

Immoweb code : 9093346

Overzicht

3 slaapkamers
117 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Residentie Marianne Brandt heeft een topligging en is gesitueerd tussen de Koninginnelaan en de Sloepenlaan. Slechts op een steenworp van het strand en de duinen en op wandelafstand van het culinaire centrum van Sint-Idesbald met sterrenrestaurant Carcasse, Visrestaurant Julia, befaamde slagerij Dierendonck en warme bakker Stephan Destrooper.
Door haar sublieme ligging en exclusief comfort, plaatst dit project zich in het absolute topsegment in Sint-idesbald. De ruime doorzonappartementen met 2 en 3 slaapkamers bieden een uitzonderlijke woonbelevenis en uitstraling.
Met Rietveld wensen we constant te innoveren en een architecturale evolutie te zien. Door het gebruik van mooie materialen, texturen en detaillering zorgen we voor een verfijn en elegant gebouw die zijn gelijke aan de kust niet kent.

Voor mensen die houden van een persoonlijke aanpak en grootse architectuur in al zijn eenvoud en bescheidenheid.

Rietveldprojects handhaaft een hoge afwerkingsgraad met een volledig uitgeruste Obumex of Bulthaup-keuken, vloerverwarming, parket, luxueus uitgeruste badkamers, inloopdouches, plafondhoge deuren, …

De extra-large garageboxen en ruime fietsenberging verhogen ongetwijfeld uw wooncomfort.

Te koop rechtstreeks van bouwheer. Individuele aanpassing en begeleiding van A tot Z.
Geen BTW op de grond.

Dit pand maakt deel uit van het project Marianne Brandt

Neem contact op