Appartement te koop

235000€

2 slaapkamers 76 vierkante meters

Immoweb code : 9168165

Overzicht

2 slaapkamers
76 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruime nieuwbouwappartementen met zon gerichte terrassen

Geniet van je comfortabel nieuwbouwappartement met open zicht in het hartje van Oostduinkerke dorp. Winkels, restaurant, school, openbaar vervoer, fitnes, golf terrein .. alles net om de hoek!
Alle 16 appartementen hebben een verschillende, weldoordachte indeling.
1 slpk vanaf 218 000€ , 2 slpk vanaf 235 000€ , 3 slpk vanaf 340 000€.
Enkele appartementen zijn prachtige doorzon appartementen met zowel terras vooraan als achteraan voor maximaal genot van het daglicht en buitenleven.
Alle appartementen zijn standaard voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen = energiezuinig wonen is hier geen loze belofte! Alle appartementen hebben een EPC waarde van maximaal 30. Dit maakt dat we hier van BEN-appartementen mogen spreken. De appartementen worden standaard afgewerkt met top materialen oa sanitair van Villeroy & Boch en Hansgrohe, in de keuken zijn de toestellen van Miele.
Mogelijkheid tot aanschaffen van een ondergrondse garage... thuis komen met de wagen, lift in, direct tot bij uw appartement.
De appartementen zijn ideaal voor jouw nieuwe thuis, tweede verblijf of investering.
Wij staan je als enthousiaste bouwheer, heel graag bij tijdens het bouwen van je favoriet appartement. De bouwheer is tevens de aannemer! Werk je appartement volledig af volgens je eigen voorkeuren.
Contacteer ons vandaag nog op 0478 30 42 32 - Steve Pylyser en vraag naar de LANCERINGSVOORWAARDEN en mogelijkheid van 6% BTW.
Bezoek ook onze website www.thegreensoostduinkerke.be

Neem contact op