Appartement te koop

420000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 9177468

Overzicht

3 slaapkamers
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouw duplex- doorzonappartement 165m²

Geniet van je luxe duplex nieuwbouwappartement met open zicht in het hartje van Oostduinkerke dorp.
Zeer ruim 3 - slaapkamer appartement. Zowel terras aan de voor- als achterzijde. Geniet van de zon van zonsopgang tot zonsondergang! Dit appartement is het paradepaardje van ons gloednieuw project in het gezellige en charmante Oostduinkerke dorp. Uitgestrekte duinen, ongerepte stranden, prachtige natuurreservaten en talrijke sportfaciliteiten garanderen dat jij helemaal tot rust komt.

Het appartement is standaard voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen = energiezuinig wonen is hier geen loze belofte! EPC waarde is maximaal 30. Dit maakt dat we hier van een BEN-appartement mogen spreken
Zeer vlotte verbinding met de E 40 ! en toch op fietsafstand van de zee, en veel groen in de onmiddellijke omgeving. Mogelijkheid tot aankopen van een ondergrondse garage.

Thuis komen met de wagen, lift in tot bij uw appartement en genieten van alle comfort en mooie terrassen.
Dit appartement wordt afgewerkt met kwaliteitsmaterialen. Alle sanitaire toestellen van top merken oa Villeroy & Boch en Hansgrohe. Volledig ingerichte greeploze keuken voorzien met MIELE toestellen.
Aankoop van het appartement is rechtstreeks bij de aannemer waardoor je veel inspraak krijgt in de afwerking! Maak zelf uw keuze voor vloerbekleding, binnendeuren, trap, keuken en badkamer!
Bel vandaag nog voor een afspraak op 0478 30 42 32 Steve Pylyser

Neem contact op