Appartement te koop

488000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 9356346
Immoweb code : 9356346

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Park appartement in exclusief woonproject Meerlenhof

Op deze unieke locatie langs de Leie vlakbij de Broeltorens worden 19 luxe appartementen opgericht in een groene omgeving.

TUINAPPARTEMENT
Het appartement C011 gelegen op de eerste verdieping heeft een woonruimte van 1110,56m² en een zuidgericht terras van 9,29.
High end afwerking!
Inbegrepen tuinhuis.
Mogelijkheid aankoop carport/garages/autostaanplaatsen en bergingen.

Maak een afspraak voor alle verdere info en toelichtingen!


Een parel in Kortrijk!
Op het Buda-eiland, het bruisende en historische stadsdeel van Kortrijk, wordt langs de Damkaai ter hoogte van de winkel Meyhui het stijlvolle en inspirerende residentieel project het Meerlenhof verwezenlijkt.
Uniek gelegen!
Op deze uitzonderlijke locatie langs de Le stadswoningen en 19 appartementen. Met respect voor het verleden en met een visie op een duurzame toekomst wordt er langs het water een unieke woonplaats gecreëerd met een weelderige tuin.
De woningen
In het historisch waardevolle gebouw, vroeger gekend onder de naam Fabrique des Plaques Photographiques Leaucourt, komen er 5 woningen met tuin en met zicht op het rijkelijk groen van het private binnengebied. De gevel van het gebouw wordt volledig gerenoveerd zodat de historische ziel en de authenticiteit bewaard blijven voor de toekomst. Achterliggende constructies zijn volledig nieuw zodat de woningen van alle hedendaags comfort kunnen genieten.
De appartementen
Langs de Leie en met zicht op de tuin bevinden zich de ‘Leie-app

Neem contact op