Penthouse te koop

1 slaapkamer 123 vierkante meters

Immoweb code : 9178275

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Penthouse met terras

Dit stijlvolle bouwproject met 4 hoogwaardige appartementen en 1 penthouse ligt binnen de ring van Leuven en op enkele minuten wandelen van alles wat de stad te bieden heeft. Dankzij de grote raampartijen in de drie gevels geniet u in deze appartementen optimaal van licht, ruimtelijkheid en uitzicht op elk moment van de dag.

De architectuur van Rixvonder is modern en tijdloos, de materialen zijn kwaliteitsvol, de afwerking hoogwaardig. Een juiste materiaalkeuze, met parketvloeren en gedetailleerde afwerking, geven een warme uitstraling aan alle ruimtes.

Deze penthouse met drie slaapkamers, een ruime leefruimte en een gezellig terras - waar u kan ontspannen met de nodige privacy - is geschikt voor grote en kleine gezinnen, die houden van wonen in de stad. Voor de keuken en de badkamer werd gekozen voor duurzaam maatwerk in samenwerking met Grietens Concept. De penthouse heeft een private garagebox (box 1) op de begane grond, naast de gemeenschappelijke inkomhal.

Residentie Rixvonder is een bijna energieneutraal bouwproject, met 5 BEN appartementen. Elk appartement beschikt over eigen zonnepanelen op het dak. Toegangscontrole, een ruime lift en de individuele voorziening van alle technieken zorgen voor het gewenste comfort.

Rustig wonen en toch genieten van alle troeven die de stad te bieden heeft? Dat doet u in residentie Rixvonder. Winkels, scholen, station, horeca en verschillende campussen bevinden zich in de directe nabijheid. Ook voor UZ Leuven, Imec en

Dit pand maakt deel uit van het project Rixvonder

Neem contact op