Appartement te koop

2 slaapkamers 101 vierkante meters

Immoweb code : 8005403
Immoweb code : 8005403

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
101 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Nieuwbouw appartement zuidgericht| twee slaapkamers & ruim t

Dit prachtig luxeappartement van 101,10 m² bevindt zich op de tweede verdieping, in blok A. Het schitterend zuidgerichte terras van maar liefst 16 m² groot kijkt uit op de mooi aangelegde parktuin en het centrum van Lummen. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 36 m² groot en loopt over naar de keuken. Zalig zo'n open keuken voor een gezellig samenzijn. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 11 m² en 12 m². Dit comfortabele appartement beschikt over een volledig uitgeruste badkamer voorzien van een douche en dubbelelavabo.
Via de lift kunt u van het appartement rechtstreeks naar de ondergrondse autostandplaats en kelder.

PARK LODGE bestaat uit drie Urban Villa’s met 16 appartementen en 3 penthouses.

Deze drie stijlvolle Urban Villa's verrijzen vlakbij het centrum van Lummen. Het project is gelegen in de Meerlestraat. Dat ligt op wandelafstand van het centrum van Lummen. Concreet: u bereikt via de achterzijde van de site binnen drie minuutjes het gemeenteplein.

Het is een schitterend project met klassevolle architectuur, veel open ruimte en mooie terrassen. De drie Villa's zijn gesitueerd rondom de parktuin voor een oase van rust. Tegelijkertijd vindt u in de nabije omgeving alles wat u nodig heeft van de bakker en slager tot e

Neem contact op