Appartement te koop

475000€

2 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 9065385
Immoweb code : 9065385

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxueus gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en rui

Dit luchtig en ruim ingedeeld gelijkvloers appartement van ca. 215m² biedt u een mooi terras, twee slaapkamers met eigen badkamer, bureelruimte en diverse bergruimtes. Extra troef zijn de autostandplaats en private berging in de kelder.
Het terrein is volledig omheind en staat daardoor exclusief ter beschikking van de appartementseigenaren en hun familie/bezoekers. Hier kan u genieten van de aangelegde parkachtige tuin met vijverpartij. Het terras bij dit appartement geniet enorme privacy doordat dit de laatste blok in de rij is. U kan hier dus in alle rust genieten van de tuin.
De luxe en comfort die dit complex uitstraalt is werkelijk uniek. Ook de zeer mooie ligging op wandelafstand van het centrum en in de directe nabijheid van sportcentra, cultureel centrum,... zijn een plus.
De aluminium ramen met hoogrendementsbeglazing en elektrische rolluiken en de C.V. op aardgas dragen bij tot een zeer gunstige EPC-score.

Indeling
Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, vestiaireruimte, ruime woonkamer, bureelruimte, keuken, bijkeuken/wasplaats, cv-ruimte, bergruimte, ouderlijke slaapkamer met eigen badkamer en dressing, tweede slaapkamer met eigen badkamer; ruim terras;
Kelder: 1 autostandplaats en afgesloten private berging (mogelijkheid om tweede autostandplaats bij te kopen).

Neem contact op