Appartement te koop

204866€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 9164574

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en terras

PROJECT JASMIJN
Project ¨Jasmijn§ is een prachtig nieuwbouwproject gelegen in hartje Maasmechelen op de hoek van de welbekende Heirstraat, ter hoogte van de kruising met de middelbare school "Campus de Helix". Doch zijn rustige locatie, is het project zeer centraal gelegen met verschillende faciliteiten zoals horecazaken, winkels, scholen en banken in de directe nabijheid.
Rust & comfort gegarandeerd!

INDELING
Het moderne en stijlvolle project bestaat uit 11 wooneenheden waarvan 6 woningen en 5 appartementen met elk een eigen privétuin / terras en autostaanplaats.
Elke wooneenheid wordt volgens de nieuwste normen opgericht, rekening houdende met het meest optimale comfort en degelijke materialen.
Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van een leefruimte met open keuken, een groot schuifraam wat uitgeeft over de privé tuin, badkamer, bergruimte, apart toilet en 2 slaapkamers. Ook is er nog een extra kelderberging inbegrepen bij het appartement.

AFWERKING
Het project wordt casco+ afgewerkt inclusief de vloer en binnendeuren, met mogelijkheid om de keuken en badkamer te installeren voor een meerprijs van € 10.000 incl. btw. Interessante verkoopsvoorwaarden gezien de verkoop zal geschieden onder het stelsel van 6% BTW(aan rechthebbenden) en registratierechten op de grondwaarde.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u deze te verkopen? Maak dan zeker een afspraak met ons om uw eigendom te schatten.
U he

Dit pand maakt deel uit van het project Project Jasmijn Appartementen

Neem contact op