Appartement te koop

357600€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 8987096

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met tuin

Dit appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van Residentie Flora. Een kleinschalig project met 9 appartementen. In de onmiddellijke nabijheid van het project zijn er scholen, winkels, restaurants en verschillende sport- en natuurvoorzieningen. Zoals het Liedermeerspark op minder dan 200 meter.

Dit appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 100 m2.
Het appartement omvat een lichtrijke leefruimte met een open, ingerichte keuken met keukeneiland. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het terras van 27 m2 en de tuin van 136 m2. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafel. Verder heeft het appartement nog een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine en een extra afzonderlijk toilet.

Het appartementen wordt afgewerkt met tijdloze en duurzame materialen. De keuken en badkamer worden volledig ingericht. En op dit moment heb je nog keuze in de afwerking en materialen.

Er zijn 12 parkeerplaatsen en een fietsenberging met plaats voor 15 fietsen.

Er is een vlotte verbinding richting centrum Gent. En via de R4 en de E40 heb je een snelle verbinding in diverse richtingen. Op wandelafstand is er ook een bushalte.

Meer info of plannen? Contacteer ons!

Dit pand maakt deel uit van het project Flora

Neem contact op