Appartement te koop

359900€

2 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 10991933
Immoweb code : 10991933

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

KWALITATIEF GERENOVEERD 2 SLPKMR APP + TERRAS

BENt u mee? Energiezuinigheid en duurzaamheid, rekening houdende met de norm 2050, is in dit kleinschalig project zeer goed in het oog gehouden. De doorgedreven isolatie en technieken zoals vloerverwarming zorgen voor een optimaal comfort. Dit fijn vernieuwde appartement is gelegen op een steenworp van het centrum. Het appartement is 100m2 groot + kelder + zuid georiënteerd terras. Het appartement heeft twee grote slaapkamers telkenmale uitgerust met douchekamer, een ruime living met open keuken (volledig ingericht met combi-oven, inductievuur, koelkast en ijskast, ..), apart toilet, inkomhal en berging met aansluitingen voor de wastoestellen.

Was u al op de hoogte van de voordelen bij de aankoop van een woning met E-peil 31 van 22 INVEST?
Maak van 22 uw geluksgetal want renovatieprojecten van 22 INVEST zijn steeds win-win situaties. Een appartement van hen aankopen, geeft u niet alleen betere financieringsvoorwaarden bij de banken omwille van het A-label
maar bespaart u tevens veel energiegeld! Duurzaamheid in de vorm van de meeste kostefficiënte maatregelen. Door het nastreven van de klimaatdoelstellingen gecombineerd met energiezuinigheid is de betaalbaarheid op lange termijn bewaakt! Uitgekiende isolatie en verwarmingstechnieken op maat van het bestaande pand, steeds met een focus op de 2050 normen, geeft garantie op een minimale kostenafrekening op het einde van de maand EN een belangrijk fiscaal voordeel : u hoeft 5 jaar lang geen Kadastraal Inkomen te betalen!

Neem contact op