Appartement te koop

359000€

2 slaapkamers 101 vierkante meters

Immoweb code : 8788011

Overzicht

2 slaapkamers
101 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Genieten vanop de 4de verdieping met parkzicht en op wandela

In de hippe stadswijk Oosteroever bouwt Burco Coast een sublieme woontoren van 22 verdiepingen hoog. Moderne architectuur, ruime terrassen, mooie woonoppervlaktes en een zwembad met lounge en fitnessruimte op de gelijkvloerse verdieping, dat is de Central Park Tower. De appartementen staan in een open compositie rond het grote park Central Park @ Sea, een groene oase die rust en ontspanning garandeert en een tegengewicht biedt voor de stoere Baelskaai. Dit luxe appartement is gelegen op de 4de verdieping (04.05), heeft een bewoonbaar oppervlakte van 101 m2 + terras van 44 m2 en geniet van een zuidwest oriëntatie. Vanuit de woonkamer en vanop het terras kijkt u naar het fraai aangelegd park van 1.2 ha en geniet u van een ganse dag zon!
Indeling: ruime inkomhal met gastentoilet en berging, 2 slaapkamers, 1 badkamer, lichtrijke woonkamer met open keuken. Toegang tot het terras vanuit de woonkamer en slaapkamers.
Gezien dit een verkoop op plan is, heeft u keuze in indeling van het appartement alsook in de afwerking. Zeer hoogwaardige afwerking in het lastenboek. Oplevering is voorzien mid 2023. Verkoop onder BTW-stelsel (opsplitsing grond- en constructiewaarde). Wenst u meer informatie of had u graag een afspraak gemaakt ter plaatse? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 0468 13 77 64 of via mail ([email protected]).

Neem contact op