Appartement te koop

470000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 8837681
Immoweb code : 8837681

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

SKY Harbour, uw verblijf aan de jachthaven van Oostende

Graag laten wij u kennismaken met SKY Harbour, de tweede fase van het stadsvernieuwingsproject SKY District die dé nieuwe referentie in Oostende wordt voor exclusief wonen.

Met zijn bevoorrechte ligging langs het Mercatordok en het ontspannende zicht op de jachtboten, voelt u zich in SKY Harbour één met de zee maar ook met het bruisende leven van dé stad aan zee. Niet alleen de vlotte bereikbaarheid maar ook het ruime pallet aan activiteiten maakt van Oostende een bijzonder aantrekkelijke kuststad. Hier geniet u 365 dagen volop van al het moois dat het leven aan zee te bieden heeft.

SKY Harbour bestaat uit 86 ruime doorzonappartementen met 2 of 3 slaapkamers en woonoppervlaktes van 90 tot 163m².Langs de jachthaven geniet u vanop uw ruime extra-large zonneterras van een grenzeloos zicht op het water en de stijlvolle jachtboten. De vakantiesfeer is hier nooit ver weg. Beneden stapt u buiten op het verkeersluwe plein met zowel stad, zee als winkels op wandelafstand. The sea loves this city, u zal het zelf ervaren

Dit pand maakt deel uit van het project Sky Harbour

Neem contact op