Appartement te koop

395000€

2 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 9287703
Immoweb code : 9287703

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 10

Omschrijving

Tweeslaapkamerappartement op de 10e verdieping - Central Par

Dit nieuwbouwappartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject 'Central Park Tower' naar een ontwerp van het architectenbureau Archi2000. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van ca 102m2 en een ruim terras van 44m2.

Dit prachtige appartement heeft de volgende indeling: de inkomhal geeft u toegang tot de twee ruime slaapkamers met terras, badkamer (voorzien van een dubbele wastafel & ligbad), afzonderlijk toilet, ruime berging en lichtrijke leefruimte met open keuken en fenomenaal terras. Bij de aankoop van het appartement is een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. Bijkomend kan u steeds een garagebox, autostaanplaats of berging aankopen.

Central Park Tower, de nieuwe landmark in Oostende is gelegen in de hippe stadswijk Oosteroever. Gelet op de locatie van de site, de historiek die er aan hangt en het enorme potentieel maakt van dit project een uniek gegeven aan de Belgische Kust. Omwille van deze gunstige locatie ben je in de directe nabijheid van heel wat noodzakelijke faciliteiten. Ook op de projectsite zelf zijn er reeds heel wat mogelijkheden om te ontspannen met o.a enkele restaurants, (eet)boetieks, interieurzaken, de jachthaven, Fort Napoleon en het strand die allen op wandelafstand liggen.

Dit project omvat 103 appartementen verspreidt over 22 verdiepingen en wordt gekenmerkt door zijn prestigieuze architectuur, ruime appartementen en grote terrassen. Het gebouw wordt zeer modern en strak opgetrokken waardoor het een tijdloos kar

Dit pand maakt deel uit van het project Central Park Tower

Neem contact op