Appartement te koop

2 slaapkamers 83 vierkante meters

Immoweb code : 8396226
Immoweb code : 8396226

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Schitterend recent appartement met prachtig zonneterras op u

In residentie Verdi, een compact gebouw, op strategische ligging in het centrum van Oostkamp bieden wij een magnifiek afgewerkt driegevel appartement aan. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt naast z’n uitzonderlijk goede ligging over verschillende bijkomende troeven zoals een hoogwaardige afwerkingsgraad, een ruim zonneterras, parking achter het gebouw, energiezuinig afgewerkt met o.a. een zonneboiler, etc.

Indeling van het appartement: ruime leefruimte met eet- & zithoek en aansluitend een halfopen ingerichte keuken met ontbijttafel (en volgende toestellen: keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast met vriesvak, spoelbak). Aansluitend aan de keuken is er een berging annex wasplaatsvoorzien. Via de nachthal krijgt u toegang tot het toilet, de badkamer met ruime inloopdouche en lavabo met meubel en de twee slaapkamers waarvan één omgevormd is tot walk-in dressing. Het ruime zonneterras is bereikbaar via de hal. Bij het appartement hoort nog een bovengrondse parkeerplaats en een buitenberging.

De ligging van het appartement is een absolute troef! Zo zijn de vele verschillende kleinhandelszaken die Oostkamp rijk is op slechts enkele minuutjes wandelen. Aansluiting met het openbaar vervoer richting Brugge of Zwevezele - Tielt is op een tiental meter van het appartement gelegen. Verder zijn er verschillende parkeerplaatsen in de straat alsook via de omliggende pleinen en straten.

Troeven: goed georiënteerd |

Neem contact op