Appartement te koop

* 287725€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11076687
Immoweb code : 11076687
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Uniek project te Oudenburg op fenomenale ligging aan het Oudenburgs Vaartje die allen zicht hebben op het water en/of groene tuin die een echt parkgevoel bezorgen.
Residentie 'Vaartje wordt gebouwd aan de zijde Oudenburgs Vaartje en omvat 28 kwaliteitsvolle appartementen die uitblinken door hun moderne architectuur, plafondhoge ramen en zongerichte ruime terrassen. Er is keuze uit 1 of 2- slaapkamerappartementen die allen een goed doordachte indeling hebben met high-end afwerking! Op de 3de verdieping zijn er telkens 4 unieke penthouses met terrassen van meer dan 100 m²!!
Om het wooncomfort compleet te maken zijn er ruime garageboxen voorzien in de kelderverdieping met extra bergruimte alsook overdekte autostaanplaatsen. Elke autostaanplaats is bovendien gekoppeld aan een praktische bergruimte. Daarnaast is er ook een ruime parking voorzien naast het gebouw voor bezoekers.

Het appartement B 2.5 is gelegen op de 2e verdieping met een bruto bewoonbare oppervlakte van 85,93 m² . Ingedeeld met inkom met apart toilet en vestiaireruimte, berging en badkamer, 2 slaapkamers met terras van 4,49 m², living met open keuken met terras van 6,36 m². E- peil: 30 (Vg, Wug, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref: OU24907

Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed

Neem contact op