Appartement te koop

387400€

4 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 9006124
Immoweb code : 9006124

Overzicht

4 slaapkamers
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

6% BTW: WONEN/INVESTEREN IN RESIDENTIE JOLLY TE PELT

Denk je eraan je eerste appartement of woning aan te kopen? Of denk je eraan je huidige woonst te verkopen in ruil voor een gloednieuw project? Dan kom jij mogelijks in aanmerking voor deze verlaagde 6% BTW-regeling. We bekijken graag samen of deze regeling ook voor u geldt.Res. Jolly situeert zich in de Stationsstraat, net tegenover het “Sint-Hubertuscollege” en links van de interieurwinkel ‘De Lorijn”.

Op deze prachtige locatie gaan wij 2 gebouwen naast elkaar realiseren. Het perceel wordt aan de achterzijde begrensd door de Dommel en het groen dat reeds aanwezig is, wordt opgewaardeerd en verder aangevuld zodat een mooi park bekomen wordt.
Er komen 34 stijlvolle, energiezuinige appartementen met 2 & 3 slaapkamers + ruime terrassen. Alle wagens parkeren in de ruime ondergrondse parking. De appartementen kunnen afgewerkt worden conform uw eigen smaak & budget. Ondergrondse parkeerplaatsen/bergingen kunnen afzonderlijk aangekocht worden en zijn niet inbegrepen in deze prijs.

U kan onze lastenboeken digitaal terugvinden op www.vandenboerconcept.be waar naast de uitleg ook de afwerkingsbudgetten voorzien zijn. Er wordt gewerkt met ATAG keukentoestellen.

De appartementen zijn allemaal voorzien van privatieve zonnepanelen en behalen de BEN-norm ( Bijna Energie Neutraal ). Er wordt vloerverwarming voorzien en de plafonds zijn 2,6 hoog.

Er zijn 19 appartementen verkocht.

Neem contact op