Appartement te koop

* 334750€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 9108493
Immoweb code : 9108493
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Financiële buitenkans - premium appartement aan 6% btw

In Groenzicht vind je premium nieuwbouwappartementen op slechts vijf minuten van centrum Roeselare. Grote raampartijen, royale leefterrassen en een prachtige parktuin zorgen er voor een instant vakantiegevoel. Het domein is bovendien afgeschermd: dé garantie op rust, privacy en veiligheid.

Dit 2 slaapkamer appartement is gelegen op het verhoogde gelijkvloersverdieping en kent een heerlijke Zuid oriëntatie met een unieke hoekligging. Zo geniet je de ganse dag van de zon met een prachtig zicht op de groene binnentuin. De hoogstaande architectuur en de feilloze afwerking gaan er hand in hand. Zo geniet je van kamerhoge, aluminium raampartijen, een ruime keuken uitgerust met Siemens toestellen, prachtige glazen deur in leefruimte en vloerverwarming doorheen het ganse appartement.

Op zoek naar een nieuwe eigen woonst? Goed nieuws, want in Groenzicht hebben we een beperkte selectie appartementen aan 6% btw. Dit betekent een korting tot ca. €45.000!

Kom je dit appartement graag zelf even ontdekken? Plan hier jouw bezoek in of neem een kijkje op www.groenzicht-rumbeke.be voor meer informatie.

Neem contact op