Appartement te koop

649000€

3 slaapkamers 184 vierkante meters

Immoweb code : 9171752
Immoweb code : 9171752

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
184 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Nieuwbouwappartement op toplocatie te Sint-Andries/Brugge

Residentie ¨Abdijbeke§ is een exclusief, kleinschalig en residentieel nieuwbouwproject gelegen op een uitzonderlijke locatie te Sint-Andries op voetafstand van de Smedenpoort en vlakbij het station van Brugge, de Expresweg, autostrade(s), winkels, scholen, openbaar vervoer, ontspanningsmogelijkheden, enz.

Het project bestaat uit 2 subtiele gebouwen dewelke worden ingeplant op een uiterst stille, rustige en verkeersarme locatie palend aan het charmante Frederick Sanderspark in het doodlopende gedeelte van de Abdijbekestraat.

De gebouwen worden opgetrokken in een moderne , geraffineerde en verfrissende architectuur waarbij het wooncomfort centraal staat en dit onder het motto 'Leven En Beleven', met een kwalitatieve/duurzame en hoogwaardige afwerkingsgraad (oa. parketten, Miele-toestellen, enz) met heel wat inspraakmogelijkheid en steeds met mooie en zongerichte terrassen die zorgen voor een unieke buitenbeleving en connectie met de nieuwe groenzones. Ook is er vanuit het gebouw toegang tot het ondergrondse garagecomplex met garageboxen, bergingen en fietsenstallingen.

Het hier voorgestelde appartement is een fantastisch 3slk-duplex-appartement van 183,90m² met 2 terrassen (20,77m²)! Er is tevens een mogelijkheid om (optioneel) een lift in het appartement te voorzien. In het project zijn ook heel wat andere appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers beschikbaar, alsook enkele prachtige penthouses.

Contacteer ons voor meer gedetailleerde informatie over

Neem contact op