Appartement te koop

236250€

1 slaapkamer 61 vierkante meters

Immoweb code : 8939038

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
61 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Hoogstaand 1-slaapkamerappartement met Rietveld Signature

Residentie Mondriaan wordt gerealiseerd door Rietveld Projects en ontworpen door CAAN Architecten.
Neem zeker een kijkje op de projectwebsite: www.residentiemondriaan.be

Het nieuwbouwproject heeft een uitstekende ligging vlakbij het centrum van Sint-Denijs-Westrem, en op een boogscheut van Gent.
Vanaf de Jean-Baptiste de Ghellincklaan ben je op twintig minuten met je ?ets in hartje Gent. Met de auto zelfs dubbel zo snel. Parkeren doe je beter aan de rand, maar dan zit je dus eigenlijk nog in Sint-Denijs-Westrem.

De residentie bestaat uit 2 grotere woonvolumes met één-, twee- en drieslaapkamerappartementen. Bij elk appartement is er de mogelijkheid om een ondergrondse parkeerplaats en private berging aan te kopen. De tuinzone achter de gebouwen wordt aangelegd als overgang naar de achterliggende beschermde groenzone.

Dit éénslaapkamerappartement betreedt u via de inkomhal met apart toilet en praktische berging, waarna u verdergaat naar de slaapkamer of de leefruimte en keuken. De slaapkamer en leefruimte geven uit op het terras met zicht op de prachtig aangelegde tuin.

Rietveld Projects heeft een uitzonderlijke, tijdloze visie voor het bouwen van residentiële woongelegenheden. ‘Bouwen met architectuur als passie’ is de rode draad doorheen alle projecten.
Met veel aandacht voor veiligheid, gebruiksfaciliteiten, privacy en comfort, biedt Residentie Mondriaan een antwoord op de groeiende vraag naar residentiële woonlocaties op topniveau. Door de afwerking en

Neem contact op