Appartement te koop

355219€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 8667081

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

StJorisWinge - penthouse 91 m2 met 2 slks én 2 terrassen 30m

Residenties Reyselbergh zijn geen doorsnee appartementen, maar een architecturaal hoogstaande ontwikkeling, vormgegeven in 6 kleinschalige woonentiteiten, verbonden via groendaken en steegwerking met zicht op de Wingevallei.

Dit appartement is een type T3 : een bewoonbare oppervlakte van 91 m2, 2 ruime slaapkamers en niet 1 maar zelfs 2 terrassen van samen 30 m2. Badkamer met inloopdouche en toilet en lavabomeubel, een gastentoilet, een lichtrijke leef- en eetruimte en een volwaardige open keuken met kookeiland op 5 hoogwaardige toestellen van Siemens of Miele naargelang uw eis. Iedere eigenaar koopt ook bijkomend een ruime berging van ±4 m2 , een eigen grote autostaanplaats kan ook bijgekocht of gehuurd worden.

De volledige ontwikkeling wordt instapklaar én schilderklaar opgeleverd. U geniet zowel interieur als exterieur een afwerking op het hoogste niveau, in een groene omgeving met toparchitectuur.

Bent u ook overtuigd van deze perfecte combinatie van wonen en zorg ? Bel dan meteen 016 20 3000 voor meer informatie en voor een afspraak, de koffie staat klaar.

Dit pand maakt deel uit van het project Reyselbergh Fase 1

Neem contact op