Appartement te koop

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 7750289

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Aangenaam, gerenoveerd & instapklaar appartement met garage

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wil je een eigendom bezitten, maar heb je geen tijd of zin in een zotte renovatie? Dit appartement met twee slaapkamers is echt helemaal af. Achter de eenvoudige voorgevel schuilt veel meer dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Het is een verborgen pareltje in Tessenderlo!

Je vindt het appartement vlak aan het centrum! Dichtbij de winkels, de scholen, het openbaar vervoer, het zwembad, het sportcentrum, de bowling en de tennis. Toch ligt het appartement in een rustig straatje. Je geniet hier dus van een perfecte combinatie van rust en vlotte bereikbaarheid.

Deze gezellige thuis vind je terug op de tweede verdieping. Je kan er naartoe met de lift. De building zelf is zeer rustig, de inkomhal geniet van een prettig volume. Dit appartementsgebouw dateert van 1976, het appartement zelf werd in 2017 en 2018 gerenoveerd tot een zalige thuis. Dit maakt dat alles in zeer goede staat is.

Je komt binnen in de ruime entree. Links vind je het leefgedeelte: een ruime kamer met grote ramen en een schattig balkonnetje. De mooi geïnstalleerde keuken is open, zodat je in de woonkamer geniet van een zeer aangenaam en comfortabel woongevoel. Aan de andere kant van het appartement vind je twee slaapkamers terug van respectievelijk bijna 12m 2 en 14 m2. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken voor een prettige nachtrust! De

Neem contact op